Външни ролетни щори

Начало Начало Продукти Външни ролетни щори

Камакс предлага 8 модела Външните ролетни щори в 9 цвята плюс възможност за боядисване в цвят по RAL на алуминиевите компоненти.

PVC външни ролетни щори


PVC щорите са бюджетен вариант за външно засенчване и предлагат значително по-ниско ниво на топо- и шумоизолация спрямо щорите с алуминиеви ламели и компоненти.

Външните PVC ролетни щори са само с ръчно задвижване – чрез ширит и табакера, които се монтират от вътрешната страна на прозореца.

Алуминиеви ролетни щори


Моделите на външни ролетни щори, който са изцяло от алуминиеви компоненти и алуминиеви ламели с полиуретанов пълнеж, предлагат шумо- и топло-изолацията на много високо ниво, което означава и по-добра енерго ефективност и по-ниски сметки за отопление и охлаждане. Качеството и естеството на използваните компоненти и механизми гарантират надежност и функционалност за много години напред.

Могат да се задвижват и управляват както от ръчно управляем механизъм, така и чрез електромотори, контролирани от бутон, дистанционно управление или смарт телефон. Предлагаме и различни видове безжични датчици за автоматизиране на управлението и създаване на различни сценарии за отваряне и затваряне на щорите.

Запазете Вашия дом топъл през зимата и прохладен през лятото ...


Външна алуминиева ролетна щора от КамаксВъншните ролетни щори са функционални и надеждни системи за защита от слънце. Те са много повече от средство за засенчване. Тези щори се монтират от външната страна на прозореца, като по този начин осигуряват качествена изолация от външната температура.

Предимства:
 

  • придават стилен външен вид на сградата

  • спират не само слънчевите лъчи, а и топлината, преди да са проникнали в помещенията

  • пазят личното Ви пространство от посегателства, кражби и любопитни погледи, тъй като не позволяват никаква видимост от вън навътре в помещението

  • осигуряват топло и шумоизолация

  • допринасят за спестяване на разход за електроенергия – през зимата за отопление на помещението, а през лятото – за охлаждане

  • устойчиви на екстремни външни температури, влага и вятър

  • имат дълъг живот - няма да се налага да сменяте щорите за продължителен период от време

Чрез разнообразието от модели и цветове външни ролетни щори, Камакс Ви предлага ефективно и комплексно решение на достъпна цена.

Външните ролетни щори на Камакс могат да защитават дома Ви и да симулират човешко присъствие чрез автоматизирана система за движение, дори когато Ви няма!