Фабрика

Heading image

“КАМАКС” ООД е българо-чешка фирма, основана през 1994 г. с една конкретна цел: производство и продажба на слънцезащитни продукти. Нашата сила е в способността ни да произвеждаме иновативни и висококачествени продукти, които присъстват в хиляди домове и търговски сгради в България и по света. В ежедневната си работа се водим от ценностите и философията на компанията, поставяйки клиента винаги на първо място. Ние залагаме на качество, бързина и коректност.
Започвайки с венецианските алуминиеви щори, днес фирмата произвежда богата гама от над 12 продукта в 97 модела и 1 154 цвята, а именно:

Разгледай каталога
За нас

Многообразие от модели, форми и цветове

Произвеждаме всеки продукт индивидуално, според желаните от клиента размери, което гарантира перфектен монтаж. Съсредоточени сме в тестването на нови продукти и модели, което ще позволи на КАМАКС да развива пазара. Фирмата проектира, изработва и монтира нестандартни като размери, форми, цветове и функции слънцезащитни продукти. Всеки продукт е произведен по техническа спецификация, което гарантира дългата и надеждна експлоатация. Независимо от избрания модел или материал, може да сте сигурни, че ще получите най-добрия слънцезащитен продукт!

Block image
Block image

Машини и оборудване от висок клас

“КАМАКС” ООД разполага със собствена производствена база в гр. Тетевен, разположена на повече от 14 500 кв.м. Фирмата разполага с машини и оборудване от висок клас. Екип от специалисти работят с желание и страст за производство на красиви, функционални и издръжливи продукти. Разполагаме със собствен конструктивен отдел. Поръчките се изработват в срок от 3 до 15 работни дни и се доставят до клиента. Всички продукти са придружени с гаранция от 36 месеца, а при желание се предлага и монтаж.


“КАМАКС” ООД е производител на всички горепосочени изделия, също така производител и директен вносител на елементите за тяхното производство. Наши търговски партньори са реномирани фирми от бранша, като Hunter Douglas (Холандия), Somfy (Франция), Stin (Чехия) и други.

Международни сертификати

През Февруари 2004 г. фирма “КАМАКС” ООД успешно е сертифицирана по международния сертификат по качество ISO 9001 от фирма BVQI с акредитацията на UKAS (Великобритания), ANSI – RAB (САЩ) и RvA(Холандия). ISO 9001 предоставя рамка и набор от принципи, които гарантират рационален подход при управлението, както и постоянна удовлетвореност на клиентите и другите заинтересовани страни. Осигурена е базата за ефективни процеси и служители, които да постигат постоянна ефективност при доставяне на продуктите или услугите.

 

 

След натрупаният опит в поддържане на система и Стандарт за управление на качеството ISO 9001:2018, през месец Юни 2023 г.  Камакс успешно внедри и Стандарт ISO 50001:2018 и Система за управление на енергията. Покриването на изискванията на този стандарт е още една стъпка в постоянния стремеж на компанията да управлява и подобрява дейността си. Сертифицирането по този стандарт демонстрира ангажираността на организацията към непрекъснато подобряване в управлението на енергията. Чрез следване на тези принципи, Камакс се стреми да предостави най-доброто, да гради и поддържа доверието на своите настоящи и бъдещи клиенти.

Лидер в производството и продажбата на слънцезащитни продукти

Чрез постоянния си стремеж да произвежда качествени и надеждни продукти и с непрекъснатия ангажимент да развива тези продукти, “КАМАКС“ продължава да расте и към момента продава в над 110 града в България и в страни като Германия, Англия, Франция, Белгия, Холандия, Гърция, Румъния, Малта и Македония. Тези постижения нареждат КАМАКС на водещо място в този бранш. Базирайки се на своята широка производствена гама и дългогодишен опит, ние предлагаме комфорт на нашите клиенти чрез впечатляваща гама от качествени щори и сенници. Имаме решение за всяка дизайнерска схема и за всеки бюджет!