Качество

Heading image

“КАМАКС“ ООД е водещ производител на слънцезащитни продукти. Цялостната философия и концепция на фирмата е залегнала в няколко основни принципа. Един от тези принципи е поддържането на високо качество на продуктите, услугите и обслужването. Ние вярваме, че комбинацията между качествен продукт и добро обслужване е пътят към успеха. Екипът от професионалисти е най-ценния ресурс на компанията и е това, което ни прави специални и ни дава възможността да работим бързо и ефективно. Всички мерки, които компанията внедрява чрез системата за постигане на резултати – “20 ключа” въздействат върху подобряване на качеството. Стремим се да създадем нагласа в нашите служители, че в никакъв случай и по никакъв повод не бива да допускаме дефектен продукт да стига до крайния потребител.
“КАМАКС“ въвежда програма за непрекъснато усъвършенстване и подобрение, съвместно с компания Next Consult. Целта на тази програма е да прилагаме най-добрите световни практики във възможно най-правилната последователност и да изградим култура на постоянно подобрение. Убедени сме, че тази програма ще ни помогне да постигнем изключителни резултати, прилагайки на практика “20 - те ключа“.

Вашият избор

Нашият конструктивен отдел е на разположение на клиентите ни във връзка с техническа консултация или обучение. Винаги сме на разположение за професионален съвет и помощ. Ние залагаме на новите идеи и концепции. Стараем се да предлагаме на нашите клиенти възможно най-добрите и нови практики при автоматизиране на техния дом.
Тестваме продуктите си и основните ни приоритети свързани с качеството са комфортът, безопасността, функционалността и издръжливостта на нашите продукти. С богатия избор от платове и десени, “КАМАКС“ предлага на своите клиенти цялостни решения, с които да придадат завършеност и изтънчен вид на своя дом. Можем да задоволим желанията на всички наши клиенти за комфорт, енергийна ефективност и дълга експлоатация на произвежданите продукти.

Heading image
Heading image

Избирайки “КАМАКС” Вие взимате възможно най-доброто решение да защитите дома си от слънчевите лъчи и нежеланите погледи. Ние се стараем да осигурим на нашите клиенти качество и комфорт на достъпна цена. Винаги препоръчваме да се обърнете към професионалист, когато се нуждаете от слънцезащитен продукт. Това Ви гарантира правилни настройки и пълна функционалност на щората или сенника.
За да осигурим на нашите клиенти възможно най-добрия продукт работим с реномирани фирми от бранша, които са доставчици на елементи за производството на щори като Hunter Douglas® (Холандия), Somfy® (Франция), PARÀ® (Италия), Louvolite® (UK), Stin® (Чехия) и други.