Качество

Heading image

Ние вярваме, че комбинацията между качествен продукт и добро обслужване е пътят към успеха. Екипът от професионалисти е най-ценния ресурс на компанията и е това, което ни прави специални и ни дава възможността да работим бързо и ефективно.

През 2015 година “КАМАКС” ООД стартира работа по нов дългосрочен проект – ПРОГРАМА „20 КЛЮЧА“, насочена към цялостно подобряване на оперативната ефективност и качеството на работа в нашата компания. Проектът ще бъде изпълняван със съдействието на водещата в България консултантска компания “Некст Консулт” ООД.
Програмата се основава на японската методология „20 КЛЮЧА“, която през последните три десетилетия е внедрена в над 700 различни по големина компании по света. Това е цялостна система, която обхваща основните области и аспекти в дейността на компанията и дефинира практики за постигане на световно ниво със следните основни цели:

  • Да работим ПО-ДОБРЕ 
  • Да бъдем ПО-БЪРЗИ 
  • Да бъдем ПО-ЕФЕКТИВНИ 

Работно място, заредено с положителна енергия – по-безопасни условия на труд, повече подреденост на работните места, по-добре обучени и мотивирани служители.
Пристъпваме към внедряване на Програмата „20 КЛЮЧА”, защото считаме, че тя е средството, което ще ни помогне да изпълним нашите стратегически цели през следващите години и да станем още по-успешна компания на българския и чуждестранния пазар.

Вашият избор

Нашият конструктивен отдел е на разположение на клиентите ни във връзка с техническа консултация или обучение. Винаги сме на разположение за професионален съвет и помощ. Ние залагаме на новите идеи и концепции. Стараем се да предлагаме на нашите клиенти възможно най-добрите и нови практики при автоматизиране на техния дом.
Тестваме продуктите си и основните ни приоритети свързани с качеството са комфортът, безопасността, функционалността и издръжливостта на нашите продукти. С богатия избор от платове и десени, “КАМАКС“ предлага на своите клиенти цялостни решения, с които да придадат завършеност и изтънчен вид на своя дом. Можем да задоволим желанията на всички наши клиенти за комфорт, енергийна ефективност и дълга експлоатация на произвежданите продукти.

Heading image
Heading image

Избирайки “КАМАКС” Вие взимате възможно най-доброто решение да защитите дома си от слънчевите лъчи и нежеланите погледи. Ние се стараем да осигурим на нашите клиенти качество и комфорт на достъпна цена. Винаги препоръчваме да се обърнете към професионалист, когато се нуждаете от слънцезащитен продукт. Това Ви гарантира правилни настройки и пълна функционалност на щората или сенника.
За да осигурим на нашите клиенти възможно най-добрия продукт работим с реномирани фирми от бранша, които са доставчици на елементи за производството на щори като Hunter Douglas® (Холандия), Somfy® (Франция), PARÀ® (Италия), Louvolite® (UK), Stin® (Чехия) и други.