Външни ламелни хоризонтални щори

Начало Начало Продукти Външни ламелни хоризонтални щори

Пропуснете в помещението точно толкова светлина и топлина, колкото Ви е нужна…


Иновативна система за външно засенчване, която регулира светлинния поток и топлината. Чрез промяна на ъгъла на ламелите на външните хоризонтални щори можете да регулирате степента на осветеност на помещенията и да ограничите проникването на нежелани отблясъци, без непременно да ги затъмнявате. Отличният баланс между засенчване и пропускане на дневна светлина, термоизолационните им характеристики и изчистената визия ги правят незаменим компонент в концепцията за енергийна ефективност на съвременните офис, търговски, жилищни, промишлени и административни сгради.

Външни ламелни хоризонтални щориКак се монтират външните ламелни щори?


Външните ламелни хоризонтални щори се монтират от външната страна на прозорците и представляват стабилна конструкция от висококачествени ламели, които притежават термоизолационни свойства. Чрез външните ламелни хоризонтални щори се постига контрол на светлината чрез промяна на ъгъла на ламелите. Така може да се постигне, както пълно засенчване и уединение в помещенията, така и да се пропусне известно количество светлина в тях. Външните ламелни хоризонтални щори са предназначени, както за прозорци на частни домове, така и за цехове, магазини, складове, производствени помещения и пр.

Предимства


Те са не само удобни и лесни за управление, но и изключително дълготрайни и устойчиви на климатичните промени. Външно хоризонталните щори са изработени от материали, които не променят цвета и качествата си и не се деформират при вятър, топлина или студ. Светлоотразителните им свойства способстват за отблъскване на вредните UV лъчи и осигуряване на оптимални условия за почивка или работа в помещенията, в които са монтирани.

3 модела външни ламелни хоризонтални щори


Фабрика за щори „Камакс“ предлага три модела външни ламелни хоризонтални щори: „С50“, „С80“ и „Z90“.

  • „С 50“ се характеризират със „С“ образни ламели с ширина 50 мм. Може да се монтират и като вътрешни щори. Задвижват се  с безконечен шнур, манивела или електромотор. Представляват уголемено копие на познатите вътрешни хоризонтални щори.
  • Външните хоризонтални щори модел „С 80“ са с ламели с широчина 80 мм и отново притежават „С“ образна форма.
  • Модел „Z 90” се отличава с ламели в Z образна форма. Те са с широчина 90 мм. За по-ефективното застъпване на отделните ламели се използват гумени уплътнения.

С избора на някой от тези модели външни ламелни хоризонтални щори, не само успешно елиминирате слънчевите отблясъци и осигурявате отлично засенчване, но и изключително добра изолация на вътрешността на помещенията. Ако предпочитате вариант с ел.задвижване, Камакс предлага и външни ролетни щори, които също толкова успешно ще изолират дома ви от студа през зимата и горещината през лятото.