Плисе щори & дует щори

Начало Начало Продукти Плисе щори & дует щори

Филтрирайте нежно и със стил слънчевата светлина…


Елегантни, модерни, красиви, Плисе & Дует® щорите са луксозен вариант за вътрешно засенчване.

Плисе & Дует щорите, които се предлагат от фабрика „Камакс“, са модерно решение за засенчването на всяка една стая от дома или офиса. Наричани още щори хармоника заради начина на сгъване на плата, те са много подходящи за прозорци с нестандартни форми - триъгълни, арки, многоъгълни, трапецовидни, наклонени прозорци, капандури  и такива с нестандартна форма, които изобилстват в съвременната архитектура.

Плисе щори от КамаксКолекциите платове за Плисе & Дует щори са висококачествени и са съставени от материи, които не задържат прах и мърсотия. Те са устойчиви на вредното влияние на слънчевите лъчи. Дует & Дует Фикс платовете имат най-добрите термоизолационни характеристики от всички материали за вътрешно засенчване.

Предлаганите модели плисе щори са в два варианта:

  • свободно висяща щора за вертикални прозорци
  • щора с обтегнати корди, за прозорци с наклон от 0° до 15°.

Подобно на външните ролетни щори, Плисе & Дует щорите също могат да се задвижват с електромотор!

Разнообразие от модели Плисе & Дует щори


Някои модели плисе щори, които фабрика „Камакс“ предлага, са Плисе & Дует щори модел „ВВ10“, „BB 24“, „BB 30“, „AO 20“ и т.н.

Плисе щори модел BB10 могат да бъдат монтирани както на вертикални, така и на прозорци с наклон до 15°. Има три различни колекции платове, от които клиентите имат възможност да избират: Плисе, Дует и Дует Фикс. „Камакс“ предлага цвят на профилите в бяло, кафяво и сиво.

Елегантно и впечатляващо решение за дома или офиса са щорите модел „ВВ24“ с обтегнати корди, които също се монтират на вертикални прозорци и прозорци с наклон до 15°. Двата подвижни профила на плисе щори, модел „BB24” се управляват чрез дръжка.

Плисе щорите модел „ВВ30“ или „Ден и Нощ“ са комбинация между един прозрачен и един по-плътен плат, които могат да бъдат съчетание според вкуса и стила на клиента. Този модел плисе щори се изработва с два подвижни и един статичен профил, управлявани с дръжка.

Плисе щорите модел „AO 20” са свободно висящи и се управляват с корда, подобно на хоризонталните щори. Този модел щори се изработва с един статичен и два подвижни профила. Отново можете да избирате между трите различни форми на платове – Плисе, Дует и Дует Фикс и три цвята на профили и окомплектовка  - бял, кафяв и сив.

Най-голямото предимство на Плисе & Дует щорите пред всички останали видове щори е в това, че са ултра практични и гъвкави!