За нас

Начало Начало За нас


 

КАМАКС” ООД е българо-чешка фирма, основана през 1994 г. с една конкретна цел: производство и продажба слънцезащитни продукти. Започвайки с венецианските алуминиеви щори, днес фирмата произвежда богата гама от над 12 продукта в 91 модела и 1 062 цвята, а именно:

  Актуални срокове за изработка на поръчки.

  Стандартно цветово съчетание.

Всички продукти се изработват индивидуално според желаните от клиента размери, за да се гарантира перфектен монтаж. Многообразието от модели, форми и цветове превъзходно допълват и открояват всеки интериор и екстериор.

Съобразявайки се с индивидуални изисквания или дадености, фирмата проектира, изработва и монтира нестандартни като размери, форми, цветове и функции слънцезащитни продукти.

“КАМАКС” ООД е производител на всички горепосочени изделия, също така производител и директен вносител на елементите за тяхното производство. Наши търговски партньори са реномирани фирми от бранша, като Hunter Douglas (Холандия), Somfy (Франция), Stin (Чехия) и други.

“КАМАКС” ООД разполага със собствена производствена база в гр. Тетевен, разположена на повече от 14 500 кв.м.. Фирмата разполага с машини и оборудване от висок клас, собствен конструкторски отдел и квалифицирани работници. Поръчките се изпълняват в срок от 3 до 15 работни дни и се доставят до съответния клиент. Предлага се и квалифициран монтаж. Всички продукти са придружени с 36 месечна писмена гаранция.

През Февруари 2004 г. фирма “КАМАКС” ООД успешно е сертифицирана по международния сертификат по качество ISO 9001 от фирма BVQI с акредитацията на UKAS (Великобритания), ANSI – RAB (САЩ) и RvA(Холандия).

Опитът на фирмата, както и продажбата на продукция в над 110 града в България, а също така и износ за САЩ, Германия, Холандия, Швейцария, Белгия, Румъния, Малта, Кипър, Мароко и Сърбия правят нашата фирма една от водещите в този бранш. “КАМАКС” ООД гарантира на своите клиенти високо качество и експедитивност.

Базирайки се на своята широка производствена гама и дългогодишен опит, Ви предлагаме перфектна щора за Вашите нужди - ние ще задоволим всяка дизайнерска схема и всеки бюджет.