Вертикални текстилни и алуминиеви щори

Начало Начало Продукти Вертикални текстилни и алуминиеви щори

Елегантни и стилни щори в актуални цветове и разнообразни материи...

Елегантни и стилни в актуални цветове и разнообразни материи, вертикалните щори, които ще намерите при нас са: четири модела в 6 цвята на алуминиеви релси, 127 мм и 89 мм текстилни ленти в 388 цвята, и 89 мм алуминиеви ленти в 11 цвята.

Вертикалните щори са стилно решение за всеки офис или сграда с широки прозорци. В зависимост от типа на плата, пропускат различно количество слънчеви лъчи и спират топлината през летните дни.

Вертикалните щори са елегантен, модерен заместител на завесите – придават стил и уют на помещението. Не малко предимство на Вертикалните щори е, че материите им не задържат прах.

Характеристики и предимства на вертикалните щори

Вертикална щора от КамаксВертикалните щори съчетават предимствата на ламелната щора, която позволява пълен контрол на светлината, с тези на текстила - непреходен елемент в интериора.

Предлагаме голямо разнообразие от цветове и материи в широк ценови диапазон, като прекрасно допълнение на дома, офиса, хотела. Отделните видове материи и цветове, от полупрозрачни до напълно затъмняващи Black Out, имат различна степен на пропускане и абсорбиране на светлина в отговор на конкретните Ви нужди.

Текстилните ленти за вертикалните щори минават през специална обработка, за да не задържат прах и не абсорбират нежелани миризми. Механизмите на задвижване на вертикалните щори са лесни за експлоатация, надеждни и практични. Не изискват никаква подръжка.

Вертикалните щори са най – доброто решение при засенчване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Изработваме вертикални щори за наклонени или дъгообразни прозорци.

Вариантите за задвижване на вертикалните щори са три:

  1. Ръчно задвижване чрез корда и синджир
  2. Ръчно задвижване чрез тънка палка (монокомандо)
  3. Механизирано задвижване чрез електромотор и дистанционно управление.

Камакс предлага четири вида механизми (алуминиеви релси) в 6 цвята (бяло, сиво, кафяво, златно шампанско, антрацит и черно):

  • Вертикални щори – алуминиева релса К 01  —  Стилни щори със стандартен базов модел алуминиева релса в бяло. Лентите могат да бъдат алуминиеви с ширина 89 мм и текстилни – с ширина 89 мм и 127 мм. Задвижването е ръчно чрез въженце и синджир да управление. Имате възможност да изберете разнообразие от цветове на текстилните ленти, както и комбинация от такива.

  • Вертикални щори – алуминиева лента K 01 Lux  —  Този модел е много подобен на К 01 – релсата е алуминиева в базов бял цвят, със заоблени контури, текстилните ленти могат да са с ширина 89 мм или 127 мм, а алуминиевите – с ширина 89 мм. Механизмът на свързване на лентите е чрез щипки. И тук щората се задвижва ръчно с въже и синджир за управление, но за разлика от обикновения модел К 01, моделът Lux е по – безшумен.

  • Вертикални щори – алуминиева релса Vogue  —  Алуминиевата релса при този модел се предлага в 6 цвята: бяло, полиран алуминий, кафяво еспресо, златно шампанско, антрацит и черен пиано лак. При вариант с текстилни ленти, ширината им отново може да бъде 89 мм и 127 мм. При този модел задвижването може да бъде както ръчно с въже и синджир за управление, така и чрез тънка палка (монокомандо). Можете да изберете освен цвета на алуминиевата релса и цвета на тежестите и синджира.

  • Вертикални щори – алуминиева релса EOS   —  Eлегантната алуминиева релса EOS на Hunter Douglas с варианти в бял и сив цвят. Може да се избира между текстилни и алуминиеви ленти, задвижващи се чрез въже и синджир за управление или с електромотор.