Руло щори и Ден & Нощ щори

Начало Начало Продукти Руло щори и Ден & Нощ щори

Стилни, изискани, свежи ...


Руло щорите - познати, позабравени и възродени, са продуктът за вътрешно засенчване, претърпял най-динамично развитие в последните години.
Руло щорите на Камакс са проектирани така, че да предложат функционалност, която надминава очакванията и на най-взискателните клиенти.

С избора на подходяща материя можете:
 

 • да блокирате достъпа на светлина и топлина в помещенията;
 • да намалите разходите си за осветление и охлаждане на помещенията;
 • да си осигурите видимост към външния свят, но да се скриете от любопитни погледи;
 • да си осигурите пълна тъмнина за времето на покой;
 • да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения, в които има компютри и телевизори;
 • да комбинирате уюта на текстила с елегантна визия и компактна форма;
 • да придадете нов облик на интериора на достъпна цена;
 • да комбинирате със завеси, ако те са част от интериора Ви.

 

Руло щорите са добър избор за болни от астма и алергии, защото платната им се почистват лесно с влажна кърпа, платовете са антистатични и за разлика от хоризонталните щори нямат хоризонтална повърхност, по която да се задържа прах.

Специално за клиентите, които искат да имат продукт, който съчетава предимствата на класическите руло щори и тези на ламелните щори, предлагаме серията модели Ден и Нощ.

Нови колекции платове за руло щори

Нови колекции платове за руло щори Ден & Нощ

 


Предлаганите модели роло щори


Руло щорите, които Камакс предлага, са няколко модела:

 1. Руло щорите модел „Мини“ стандартно се монтират с елегантни планки. При отваряемите прозорци обаче имате опция за монтаж с „П“ образен окачвач. В този случай не е необходимо пробиване, което прави монтажа лесен и за непрофесионалисти.
 2. Модел „Стандарт“ са един от класическите модели руло щори.
  При модел "Стандарт", монтажът е с елегантни планки, а движението се контролира от странична верижка.
 3. Модел "Елеганс" са нов модел щори, които имат заоблен декоративен профил и елегантни алуминиеви водачи. Този вид щора финно приляга към самата дограма. Тук разполагате също с голямо разнообразие от материи и цветове. При този модел плата застава между стъклодържачите.
 4. Модел "Оптима" предполага специфичен монтаж чрез лепене с двойнолепяща лента на кутията и водачите. За по-добро залепване е необходимо да почистите предварително дограмата на прозореца.
 5. Руло щорите модел „Комфорт“ са подходящи за по-големи прозорци. Модел „Комфорт 40+“ може да се управлява освен ръчно и с автоматизирана система.

Който и модел да изберете, взимайте внимателно мерки, за по-голяма точност и качество на изработка.

Серия щори Ден и Нощ


Руло щорите от серията „Ден и Нощ биват модел Мини, Стандарт, Елеганс, Оптима и Комфорт. Специфичното при модел щори Ден и Нощ е плата. Технологията на изработка е уникална. При него се редуват последователно прозрачни и непрозрачни ивици от плата.

Има лесен механизъм за употреба посредством верижка за управление на спускане или повдигане на щората до желаната позиция. По този начин се променя процента на застъпване на прозрачната с плътната ивица на тъканта. Така можете лесно да регулирате притока на светлината в помещението.

Модел щори Ден и Нощ Комфорт е подходящ за големи площи, като движението на плата се контролира ръчно. За още по-големи пространства има опция за модел Комфорт 40+. Тази система дава възможност за изработка на по-големи щори с ширина до 300 см и височина до 375 см. Движението на плата се контролира ръчно чрез верижка или автоматично чрез бутон.


Бъдете модерни и иновативни в избора си!