Дори с идването на есента свежите идеи за обновяването на интериора са добре дошли! Особено когато са в посока приятна атмосфера, уют и повече топлина. 🙂 Знаете ли, че с Плисе и Дует щорите постигате всичко това накуп? С тях можете лесно да създадете усещане за лукс или пък да подчертаете нестандартното в интериора. А платовете им имат най-добрите термоизолационни характеристики от всички материали за вътрешно засенчване. Вижте нашите съвети как да се възползвате от основните предимства на този стилен и ефективен модел щори.

Лесно създавате усещане за лукс

Щорите отдавна не са единствено инструмент за управление на светлината и моделът Плисе и Дует доказва това. Освен с прекрасни слънцезащитни качества, те се отличават и с впечатляващ елегантен дизайн. Съветът ни е да ги използвате за допълнение или акцент, ако сте се спрели на по-луксозна концепция за дома си. 

Един от най-актуалните начини да я постигнете е чрез модерния минимализъм – интериорният стил, който обича семплотата, простора и светлината, както и високата функционалност. Тъй като при него залагате на качеството за сметка на количеството, с минимализма лесно можете да придадете луксозен облик на дома си. Оставете съвсем малко мебели и украшения и нека фокусът да пада върху един по-специален елемент в помещение. Като това могат да бъдат точно красивите Плисе и Дует! 

Добър вариант е да изберете щори в по-меки, неутрални цветове, за да изиграят ролята на фин акцент в дневната или спалнята например. 

Не е ли чудесно колко лесно, и без голяма инвестиция, можете да създадете луксозно усещане в интериора благодарение на слънцезащитата?

Нестандартни форми за оригинален интериор

Разполагате ли вкъщи с прозорци с по-нестандартен дизайн като френски, покривни, капандури или пък с нетипична форма? Добрата новина е, че не само можете да откриете щори за тях, но и да постигнете впечатляваща, даже уникална визия благодарение на слънцезащитата. И то отново с модела Плисе и Дует! Наричани още щори хармоника заради начина на сгъване на плата, тяхното поредно предимство е, че са изключително гъвкави и ще паснат на почти всяка форма, за която се сетите. Така че е време да развихрите въображението си и да сътворите дизайнерски чудеса вкъщи. 🙂 

Превърнете кръглите, триъгълните, арките или многоъгълните прозорци в ефектен акцент, като им сложите цветни щори. Дори можете да обособите кът около тях. Подчертайте класическата красота на френските прозорци с елегантния дизайн на Плисе и Дует. Ако за френските прозорци изберете щори в светли тонове, ще създадете илюзия за значително по-голямо пространство. Същото важи и за покривните прозорци. Страхотно е допълнително да привлечете вниманието към тях с щори, защото тези прозорци сами по себе си са рядкост и носят светлина и специален чар на помещенията. 

Какъвто и цвят на щорите да изберете – а при модела Плисе и Дует ще откриете наистина богат избор – резултатът ще бъде не само оригинално решение, но и стилна минималистична визия.

Висока енергийна ефективност

Да – Плисе и Дует умело регулират светлината, включват се в дизайнерските ви концепции и повишават и енергийната ефективност на жилището ви. Този изключително функционален модел всъщност е най-добрият термоизолатор от всички вътрешни решения за слънцезащита. 

Изберете Плисе и Дует, за да се наслаждавате на по-топла и уютна кухня, дневна и спалня през студените месеци, както и на повече прохлада – през топлите. Специално обработените платове на щорите ги правят подходящи дори и за помещения с висока влажност като банята. Украсете и нея с изящния модел и се радвайте на топлината там през зимата. 

Ако искате да постигнете още по-висока изолация конкретно чрез щори, изберете външните хоризонтални щори. Можете да научите повече за модела тук.

Да подсилите изолацията на дома си с помощта на щори е наистина актуална и смарт идея, която ви помага да пестите средства и да поддържате природосъобразния характер на дома си. 

Щори, с които постигате чудеса? Можем спокойно да твърдим, че Плисе и Дует са едни от тях. Обградете се с усещане за модерен лукс, създайте вълнуваща оригинална атмосфера, същевременно бъдете по-еко, като повишите енергийната ефективност вкъщи. Ако искате да научите повече за модела или пък за другите ни качествени решения за слънцезащита, се обърнете към нашите консултанти, които с радост ще ви съдействат!