Плисе & дует щори, Руло щори

Голямото предимство на щорите „Ден и Нощ“

Руло щори Ден и Нощ Мини с плат Motivi 115**

Изборът на интериорен дизайн в дома или офиса представлява все по-голямо удоволствие предвид широкият избор от алтернативни решения. Все по-често част от тези решения включват избора на щори, които да са на първо място практични и да пасват на избрания от вас стил на помещението – кухнята, спалнята или пък офиса.

Изборът на вътрешни щори се определя от вида и функционалността на помещението, както и цветовите решения и предпочитания за материал, от който да са изработени. Вътрешните щори от своя страна внасят хармония и придават завършен и цялостен вид на помещението, за което ги използвате, тъй като видовете и цветовата им гама са много на брой.

Руло щори Ден и Нощ

Ето защо, едно от най-добрите решения за вътрешно засенчване е моделът руло щори Ден и Нощ. Това, което ги отличава от всички останали щори, е комбинацията между една прозрачна и една по-плътна ивица плат, които могат да бъдат съчетани според вкуса и нуждите на клиента. Тези платове могат да са в цветове, избрани по индивидуалните ви предпочитания – с по-тъмни, по-светли нюанси или комбинация между двете.

Те са стилни и удобни, а също и лесни за използване поради механизма на изработката им. Ако имате по-голяма нужда от светлина през деня, могат да бъдат настроени така, че да пропускат точно толкова светлина колкото ви е необходима. Това се осъществява с вдигане изцяло чрез ролетно набиране, което осигурява пропускане на повече светлина.

Най-голямото предимство, свързано с модела „Ден и нощ“ е, че колкото и да разтваряте щорите, видимостта отвън навътре към помещението ви е нулева. Вие запазвате своето лично пространство, като едновременно с това пропускате нужната ви светлина.

Плисе щори Ден и Нощ

За разлика от руло щорите, отличителен белег на плисе щори модел Ден и Нощ е, че се изработва с два подвижни, управлявани с дръжка, и един статичен профил.

Профилите биват разделение на горен, среден и долен. Средният и долният профил се движат, което позволява да се позиционира плата по желание и това е една от основните причини да изберете модела Ден и нощ. Причината за това е, че така вие имате пълен контрол над светлината, която пропускате в помещението.

Моделът плисе щори „Ден и нощ“ са модерно и удобно решение за засенчване или осветляване на всяко едно помещение. Те са наричани и хармоника заради начина на сгъване на плата.

Подходящи са за прозорци с нестандартни форми – триъгълни, многоъгълни, трапецовидни, наклонени прозорци и такива с нестандартна форма, което ги прави приложими на практика към основните видове форми на прозорците.

2 Comments

  1. Димитър

    Здравейте, работите ли с някого от гр. Гоце Делчев?

  2. Да, работим с ПЕХО ЕOOД и ТМ ПЛАСТ ЕООД
    За точно местоположение на магазините отворете тази страница https://www.kamax.bg/where-to-buy/distributors и въведете град Гоце Делчев, след което ще се покажат адресите на двата магазина там.

Leave a Reply