Руло щори Ден & Нощ Комфорт

Стилни, изискани, свежи ...

Руло щорите модел "Ден&нощ Комфорт" са подходящи за закриване на големи площи. Движението на плата се контролира ръчно чрез верижка или автоматично чрез бутон (или дистанционно управление) - при достигане на желаното положение, натискате "стоп" и не е необходимо нищо да застопорявате. Захранването на ел.мотора може да бъде или с 220 V или със специална литиева батерия, издържаща до 2 години.
Модел „Ден&нощ Комфорт“ се изработва с плат от редуващи се последователно ивици, от непрозрачни и прозрачни области на материала. „Ден&нощ“ плата бързо се превръща в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилен, удобен и много лесен за използване със закачливо име, сега краси много фасади. Тези щори са уникално и иновативно решение в пространственият дизайн. Те се превърнаха в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения. Фирма „Камакс“  има богат избор от цветове. Това позволява използването им в области, напълно различни по своята цел. Можете да ги използвате у дома или в офиса, и в къщата или в предприятието. 
Модел „Ден&нощ Комфорт“ е система с кутия, без водачи. Предлага се с окомплектовка в бял цвят. 
Този модел се монтира на стена или таван над прозореца или вратата, като припокрива цялата рамка. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 270 см.