Студените месеци са точното време за лесни и бързи обновления в интериора, които да ви донесат повече комфорт и да ви заредят с настроение. Като поставянето на нови щори например. Можете да изберете функционален и красив дизайн за всяко помещение или само за една или две стаи. Вие решавате. А ние сме подготвили съвети по темата, които ще ви бъдат от полза – прочетете ги в следващите редове.

Внесете елегантност и уют в дневната с дървени щори

Дневната е стаята, в която може би прекарваме най-много време през зимата. И дървените хоризонтални щори са страхотно слънцезащитно решение за там. Освен основната им функция – да контролират слънчевата светлина според желанията ви – те са и невероятно красив и стилен интериорен елемент, който ще внесе класическа нотка в помещението, както и много уют. 

Този модел щори пасва на множество интериорни тенденции и също така е издръжлив и се почиства съвсем лесно. А различните меки пастелни нюанси на естествено дърво ще бъдат в хармония с естествените материали и материи в дневната.

Направете още по-весела детската стая с цветни щори

Ако все още не сте поставили щори в детската стая, ви съветваме да го направите. С тях ще управлявате светлината според различните ситуации, за да създавате подходяща атмосфера за сън, учене или игра. 

Изберете модел, който да носи настроение и вдъхновение на детето ви. Руло щорите Стандарт са много свеж текстилен вариант, а сред разнообразието от цветове ще откриете точния за весело съчетание с други текстилни елементи в интериора като килима, чаршафите и възглавниците. Предлагаме дори и принтове с динозаври и горски животни – гаранция за доволни малчугани. 🙂

Съхранете топлината в спалнята със стилните Плисе и Дует

Обмисляте ли различни варианти как да направите по-топла спалнята си за максимален уют през зимата? Като същевременно не увеличавате допълнително разходите си за отопление. Предлагаме лесно решение – поставете щори, които са добър топлоизолатор. Сред вътрешните дизайни за засенчване подходящи за целта са Плисе и Дует. Този високофункционален модел ще ви помогне да контролирате слънчевата светлина, да задържате топлината и също така да направите още по-стилна и тренди спалнята си. Защото дизайнът им е много изчистен, перфектен за по-минималистичен и луксозен интериор. И в допълнение – пасват и на прозорци с нестандартна форма като френски, капандури, многоъгълни, арки, кръгли и други подобни.

Включете оригиналните руло щори Ден и Нощ в кухнята

 

Руло щорите Ден и Нощ са функционално и нестандартно решение, чудесно за освежаване на кухнята. Специалните им платове с редуващи се последователно прозрачни и непрозрачни ивици веднага правят впечатление. Изберете от разнообразните цветове и десени и ги съчетайте по интересен начин с елементите наоколо, или пък ги превърнете в самостоятелен акцент. 

Този модел перфектно филтрира слънчевите отблясъци, без да спира притока на дневната светлина в стаята, осигурява ви видимост към външния свят и същевременно ви скрива от чужди погледи. Съветът ни е и при тези, и при други модели щори, на които се спрете, да изберете моторизирана опция, за да ги управлявате по най-удобния възможен начин.

Сигурни сме, че доза обновление в интериора ще ви зареди с нужното вдъхновение през студените месеци. А поставянето на нови щори не само освежава обстановката, но и прави по-уютен и комфортен дома ви.

Разходете се из различните стаи и преценете кои от идеите, които ви дадохме, биха били подходящи за тях. След това се обърнете към нашите експерти – знаете, че те винаги са насреща да ви съдействат да вземете най-доброто решение за дома си.