Есента е много подходяща за някои обновления вкъщи. Например сега е удобен момент да сложите щори, с които да повишите изолацията на дома си и да намалите разходите си за отопление през зимата. При нас ще откриете красиви и модерни вътрешни и външни модели, чудесни за тази цел. Моторизацията на слънцезащитата пък ви носи множество удобства и допълнително повишава енергийната ефективност на дома ви. А мрежите против насекоми може и да са най-нужни през топлите месеци, но сега ги получавате на оптимални цени и с по-бърза изработка. За всичко това ще ви разкажем подробно в новата ни статия.

Повишете изолацията с подходящи щори

Да повишите изолацията на дома си през есенните месеци е много практична и лесно постижима идея. Достатъчно е да сложите точните щори! От вътрешните модели Плисе и Дует са с най-високи термоизолационни характеристики и определено ще ви помогнат да съхраните уюта и топлината вкъщи, като пестите и средства. А предимствата на тези щори далеч не се изчерпват с термоизолационните им характеристики. 

Плисе и Дует са с много красив минималистичен дизайн, подходящи са почти за всяко помещение, както и за прозорци с нестандартна форма. Разнообразието от цветове, в които ще ги откриете, е голямо, а висококачествените им материи дори не задържат прах! Можете да изберете Плисе и Дует в меки неутрални нюанси за своя хоум офис, в който ще изкарвате дълги часове през зимата, или пък свежи цветове за детската стая. И да изпълните помещенията с точната светлина и приятна топлина.

Ако искате да постигнете още по-висока изолация именно с щори, ви съветваме да разгледате иновативните външни хоризонтални щори. Те чудесно регулират нежеланите отблясъци в монитора, докато работите, както и светлината в спалнята за оптимална почивка. А изолацията и уединението, които постигате с тях, са незаменими!

Изберете моторизирана слънцезащита

Съвременните технологии отдавна са неделима част от ежедневието ни и можем да се възползваме максимално от тях и за екстериора на дома. Умната слънцезащита е точно такова решение, което ви носи много удобства и предимства. Постижими само с няколко клика на телефона!

Например можете допълнително да повишите енергийната ефективност на жилището си, като програмирате външните хоризонтални щори според сезона или пък действате на момента, в зависимост от промените във времето. Можете да спускате и вдигате щорите вкъщи от леглото или дивана, без да нарушавате и за миг спокойствието си. Можете да ги контролирате, докато сте далеч от дома, за да създадете предварително желаната атмосфера. Контролът от разстояние също помага да предпазвате щорите и сенниците от лошите климатични условия. 

Опцията да симулирате присъствие чрез дистанционно управление на външните щори повишава и сигурността на дома ви. Настройте ги да се движат по предварително зададен сценарий и ги свържете и с алармената система, за да влязат в ролята на допълнителна защитна бариера при нужда.

Достигнете още по-високи нива на комфорт, като свържете щорите и сенниците с вратите, осветлението, камерите, уредите. Възможностите са безкрайни. Преценете до каква степен искате да дигитализирате дома си и действайте! 

Сложете мрежи против насекоми сега

Близо два сезона ни делят от топлите месеци, през които ще държим прозорците и вратата на балкона почти непрестанно отворени. Но това не пречи да се погрижим още сега за защитата срещу досадните насекоми, основни нарушители на спокойствието ни през лятото. Ако поставите мрежи през есента, не само ще спестите значително от цената им, но и почти няма да чакате за изработката и монтажа им.  

Още един плюс да поръчате мрежите сега е, че имате достатъчно време да проучите и изберете точните модели за различните прозорци и помещения. Препоръката ни е да подходите индивидуално към всяка мрежа. Здравината и стабилната рамка са първи по важност, когато избирате продукта, а цветът ви съветваме да бъде максимално близък до този на дограмата. Най-лесни за монтаж са класическите модели с панти, а врати мрежите са задължителни за балкона или терасата. Неканените гости най-често нахлуват точно от там.

В случай че искате дизайнът на мрежата да бъде по-специален и оригинален, разгледайте моделите тип Плисе. Подобно на щорите Плисе и Дует, тези мрежи веднага се отличават и допринасят за стилната атмосфера вкъщи. А и двата продукта се съчетават перфектно.

По-добра изолация, моторизация на слънцезащитата, отново за по-добра енергийна ефективност… Помислете сега за тези решения, за да се обградите с комфорт вкъщи, основното ви място за почивка или работа в следващите месеци. Добавете и мрежите против насекоми в списъка с практичните задачи за момента. И обсъдете всичко с нашите консултанти, за да сте сигурни, че взимате най-добрите решения за дома си.