Искате да направите следващата стъпка към по-модерно жилище? Сега е точният момент да инвестирате в смарт управление на слънцезащитните решения, които сте избрали за дома си.

Нашите партньори от Somfy представят ново, изцяло безжично решение за автоматизация на щорите и завесите.

Поканете новите технологии у дома със Somfy WireFree.

Somfy WireFree: Smart Home решение без необходимост от окабеляване

Smart Home решение без необходимост от окабеляване

Новите мотори Somfy WireFree са създадени така, че да пасват на всички видове щори и завеси, които предлагаме от Камакс. Това лесно за инсталиране smart home решение е напълно безжично и се задвижва от висококачествени литиево-йонни батерии.

А поддръжката? По-лесна е от всякога – нужно е да презареждате батериите само веднъж или два пъти годишно. А ако използвате и опцията за слънчево зареждане, и този процес ще бъде напълно автоматизиран.

Възползвайте се на максимум от възможностите на WireFree слънцезащитата

Възползвайте се от възможностите на WireFree слънцезащитата

С възможностите, които ви разкрива смарт решението Somfy WireFree, можете напълно да развихрите въображението си и да създадете интериор с неповторима атмосфера. Лесно е да постигнете точния баланс между естествена и изкуствена светлина, да създадете усещане за уединеност или търсеното от вас настроение.

Имате и допълнителни опции за управлението като гласови команди, с които ежедневните задачи вкъщи не само са улеснени, но и са много по-забавни!

Иновативна технология, с която ще създадете мечтаната визия

Иновативна технология, с която ще създадете мечтаната визия

Somfy WireFree моторите са напълно съвместими с най-популярните решения за слънцезащита на Камакс. Стремите се към класическа или минималистична визия? Можете да използвате Somfy WireFree с любимия си дизайн хоризонтални алуминиеви щори. Имате по-смела идея и искате да се откроите с нестандартен принт? Моторът може да се използва и за моделите Ден и Нощ.

Можете да сте напълно спокойни – при инсталирането домът ви ще остане непокътнат! Somfy WireFree се инсталира без никаква нужда от пробиване или други ремонтни дейности и така може да използвате стените като място за любимите аксесоари и декорации. С това смарт решение изцяло ще си спестите и разходите за електротехник и окабеляване.

Създайте дом, който допълва вашия неповторим лайфстайл

Създайте дом, който допълва вашия неповторим лайфстайл

Независимо дали сега се събуждате, отдали сте се на работа или пък на пълен релакс, само с един бутон ще можете да контролирате естествената светлина в помещенията.

Благодарение на иновативната безшумна технология на моторите Somfy WireFree ще се насладите на повече спокойни моменти, когато сте се уединили в любимото си кътче. И тъй като щорите ви няма да имат необходимост от дръжки или корди за ръчно управление, ще създадете по-безопасна среда за децата и домашните си любимци.

Оставете смарт технологията да свърши цялата работа!

Оставете смарт технологията да свърши цялата работа!

Благодарение на предимствата на моторите на Somfy WireFree ще направите живота у дома по-лесен и приятен. Без никакви усилия ще автоматизирате ежедневни задачи като например да нагласите Руло щорите в дневната.

Активирайте таймери, за да създадете сценарий за движение и да симулирате присъствие. Можете да се възползвате от това предимство както за интериорните решения, така и за външните ролетни щори. Възползвайте се от смарт възможностите на максимум, като използвате дистанционно, мобилно приложение или дори гласови команди.

Изберете най-доброто управление според своите изисквания

Изберете най-доброто устройство за управление според своите изисквания

WireFree е съвместимо с другите продукти от портфолиото на Somfy, а също и с някои от най-популярните smart home брандове. Така получавате максимална гъвкавост и много възможности да автоматизирате дома си.

Готови ли сте да създадете мечтания смарт дом?

Сега можете да поръчате решението Somfy WireFree на специална цена от 159 лв.!

По всяко време можете да се свържете с консултантите на Камакс, за да откриете както най-подходящото слънцезащитно решение, така и най-удобния начин да го автоматизирате.

Изпратете своето запитване