Домът не трябва просто да бъде мястото, където спите през нощта – в идеалния случай това е място, където можете да се отпуснете от един дълъг работен ден и където очаквате с нетърпение да се приберете, за да прекарате време със семейството си.

Щори Ден и Нощ от Камакс

Роло щори Ден и Нощ, модел Елеганс

И затова, ако прекарвате много време в търсене на достъпни начини да направите дома си уютен и привлекателен, може да заложите на текстилните щори и да спрете търсенето. Те могат да Ви осигурят уютът, който търсите, като Ви позволяват да изберете цвят, който да подхожда на Вашите мебели и интериор. Най-предпочитаните модели текстилни щори на Камакс са щорите Ден и Нощ, римските щори и вертикалните текстилни щори. Благодарение на обширната цветова гама, която предлагаме, тези модели щори пасват на всяка цветова схема и бюджет.

В днешни дни щорите не са само средство за предпазване от слънцето в горещите летни дни. Днес щорите представляват много повече и спокойно могат да се нарекат мултифункционална част от интериора.

За хората, които обичат да прекарват голяма част от времето си у дома, или пък работата им изисква това, е много важна приятната атмосфера. Тази атмосфера на уют и комфорт може да бъде обогатена с красота, благодарение на текстилните щори, които все повече добиват популярност у нас.

Този вид щори се предлагат в най-различни цветове, затова е важно те да бъдат избрани така, че да допълнят цветово дизайна на помещението, в което искате да ги монтирате.

  • Подходящи за хола са например по-нежните и прозрачни нюанси, тъй като това е мястото, на което се събира цялото семейство и е хубаво да се създава впечатление за простор. Цветът може да бъде съобразен с мебелите или пък да бъде в контраст с тях.
  • За спалнята са подходящи по-интимните и тъмни цветове, ако обичате такъв тип уют.
  • Детската стая от друга страна трябва да бъде в ярки цветове, носещи настроение и оптимизъм.

Всичко това може да се превърне в реалност, благодарение на текстилните щори. Kamax предлага на вашето внимание няколко модела, които биха били подходящи за Вашия дом. Те отговарят на голям спектър от изисквания и лесно може да се изберат моделите, които да са подходящи за определен стил или интериорна идея.


Можете да избирате каква ширина да бъдат текстилните ленти на щорите, в зависимост от размера на Вашите прозорци.

Щорите могат да бъдат управлявани ръчно или механично, както е удобно за Вас.

Може да отговарят на цветовата гама на помещението или да е в контраст с нея, в зависимост от ефекта, който искате да постигнете.

Ако пък искате да се поглезите, Kamax Ви дава тази възможност като Ви предлага елегантния модел щори „Ден и Нощ“. Това, което ги прави уникални, са комбинацията от два плата – един прозрачен и един по-плътен плат. Те могат да бъдат в различни или еднакви цветове, в зависимост от Вашите предпочитания. Това, че платовете са с различна плътност ви позволява да регулирате светлината през деня, ако прекарвате голямата част от времето си вкъщи. Те ще Ви създадат желаните уют и спокойствие.