Хоризонтални алуминиеви щори

Начало Начало Продукти Хоризонтални алуминиеви щори

Създайте си светлинен комфорт ...

 

Хоризонталните щори са най-често използвания продукт за вътрешно засенчване. Те предлагат стил и контрол на светлината и видимостта  на достъпни цени.
Разнообразието от цветове и модели, лесната употреба и поддръжка, дискретният дизайн ги правят подходящи да защитят от слънцето както дома, така и офиса. Същевременно хоризонталните щори представляват идеалното решение за мокри помещения, където висока влажност и температурни промени могат да увредят щорите от текстил или естествени материали.
Изработени са от алуминиеви ламели с ширина 16 или 25 мм с цветно  лаково покритие, което не избелява, и разнообразни висококачествени управляващи механизми.

Хоризонталните алуминиеви щори са изключително разпространени и намират широко приложение, поради голямата си практичност. Тяхната устойчивост и мултифункционалност ги правят удобно решение както за частни домове, така и за обществени сгради.

 

Камакс предлага следните видове хоризонтални алуминиеви щори:

 

  • Хоризонтални щори модел „пред стъкло“ – пасват на всички видове дограми, витрини и преградни стени.. Камакс предлага многообразие от размери, форми и начини на закрепване на щорите, включително и върху наклонени прозорци.
  • Хоризонтални щори пред стъкло модел „black out“ – осигуряват пълно засенчване чрез специална перфорация на ламелите. Щорите се монтират лесно и са подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стени.
  • Хоризонтални щори „между стъкло“ – подходящи за двукатна дървена дограма хоризонталните щори „между стъкло“ се монтират между двете стъкла. Те са ефектни и красиви и не само носят уединение в дома и офиса, но и създават елегантна и модерна атмосфера в тези помещения.
  • Хоризонтални щори „Ултимейт ВВ24“ – снабдени със системата на задвижване на плисе щорите ВВ24. Проектирани и изработени според  философията на Hunter  Douglas за изтънчен и неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт.
  • Хоризонтални щори „Ултимейт MegaView“ – позволяват проникване на повече светлина в помещението, когато ламелите са отворени и осигуряват по-добро затъмнение в затворено положение, тъй като ламелите се застъпват до 40 % повече.
  • Хоризонтални щори „Ултимейт“ - монтират се от вътрешната страна на прозорците и осигуряват необходимото ви уединение и контрол на светлината. Камакс предлага  избор за всеки интериор -  широка гама от различи цветови покрития на алуминиевата  лента (едноцветни и перфорирани ламели, полиран алуминий, имитация на дърво и т.н.); многообразие от форми и начини на закрепване, възможност  за електро задвижване.

Хоризонталните щори са решение за всеки дом, защото са практични и лесни за поддръжка.