Руло щори Ден & Нощ Стандарт

Стилни, изискани, свежи ...

Модел „Ден&нощ Стандарт“ се различава от обичайните руло щори по използвания за производството му специален плат. Плата представлява, редуващи се последователно ивици, от непрозрачни и прозрачни области на материала. „Ден&нощ“ плата бързо се превръща в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилен, удобен и много лесен за използване със закачливо име, сега краси много фасади. Тези щори са уникално и иновативно решение в пространственият дизайн. Те се превърнаха в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения. Те могат да бъдат закрепени към стената или  тавана, като осигуряват широко поле за вашите идеи за дизайн.
Фирма „Камакс“  има богат избор от цветове. Това позволява използването им в области, напълно различни по своята цел. Можете да ги използвате у дома или в офиса, и в къщата или в предприятието. 
Модел „Ден&нощ Стандарт“ е система без водачи. Предлага се с окомплектовка в бял и кафяв цвят. Механизъма е лесен за употреба. Посредством верижка за управление за повдигане или спускане на щората до желаната позиция, се променя процента на застъпване на плътната с прозрачната ивица на тъканта. Това дава възможност лесно да регулирате интензивността на светлината в помещението. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 180см. Като допълнителна екстра за фиксиране на щората към дограмата се предлага странично водене в няколко варианта на изпълнение.