Руло щори Ден & Нощ Елеганс

Стилни, изискани, свежи ...

Модел „Ден & Нощ Елеганс“ се изработва от плат с редуващи се последователно ивици от непрозрачни и прозрачни области на материала. „Ден & Нощ“ плата бързо се превръща в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилен, удобен и много лесен за използване със закачливо име, сега краси много фасади.

Тези щори са уникално и иновативно решение в пространственият дизайн. Те се превърнаха в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения. Фирма „Камакс“ има богат избор от цветове. Това позволява използването им в области, напълно различни по своята цел. Можете да ги използвате у дома или в офиса, в къщата или в предприятието. 

Модел „Ден & Нощ Елеганс“ е система с алуминиева кутия и алуминиеви водачи. Предлага се с окомплектовка в бял, кафяв и зл.дъб цвят. Механизмът е лесен за употреба. Посредством верижка за повдигане или спускане на щората до желаната позиция се променя процента на застъпване на плътната с прозрачната ивица на тъканта. Плата се прибира. Това дава възможност лесно да регулирате интензивността на светлината в помещението.

Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 150 см.