Римски щори

Изящество, неподвластно на времето…

 

Модерен и предпочитан за вътрешно засенчване, текстилът е съвременно и класическо интериорно решение.
Текстилните римски щори са не само слънцезащитен продукт, а част от декора. Те създават атмосфера на топлина и романтика в дома. Могат да бъдат акцент, допълнение или част от композиция в цялостния интериор и във всяка от тези роли да му придават артистичност и изящество.
Съвременните римски щори се изработват от красиви платове и лесни за употреба механизми.

Освен предназначението си да засенчват, римските щори са отличен заместител на завесите. Могат да се поръчат в разнообразен дизайн, десен, с различни фигури и цветове.

римска щора от Камакс

Как да почистим римската щора?

 

Почистването и поддържането на римските щори в домашни условия може да се извърши внимателно с прахосмукачка, използвайки приставката за дамаски, а след това да се освежат с влажна кърпа. За професионално почистване, щорите лесно се свалят от релсата, перат се и след това лесно се монтират отново.
 

Моделите римски щори на Камакс

 

  • Римски щори модел 'Аура'
    Стилни щори, изработени от текстил с ръчно управление или електрозадвижване. Когато искаме да вдигнем щората, платът се надипля до определената позиция.
     
  • Римски щори модел 'Фабио'
    Безшевни щори, съчетаващи лукс и комфорт в едно. Могат да се изработят от полупрозрачни материи, позволяващи достъп на светлина в помещението, black out за пълно засенчване и енергийно ефективни тъкани, които подобно на външните ролетни щори намаляват разходите за отопление и климатизация.

 

Изящество, неподвластно на времето…