Перголи

Прибиращите се покривни перголи са подходящи за всякакъв тип жилищни и търговски обекти. Перголите на "Камакс" предлагат защита от слънце, дъжд и дори до 15 см. сух  сняг, имат висока устойчивост и дълъг живот при всякакви климатични условия, и не изискват специална поддръжка. 

Перголните системи позволяват гъвкаво решение за интеграция между съществуваща дървена или стоманена конструкция с подвижна пергола, или изцяло самоносеща конструкция. Системите предлагат устойчивост на вятър до 117 км/ч.

Произвеждат се чрез използване на клас 6063 екструдирани алуминиеви профили, завършени с термореактивно прахово покритие, което осигурява първокласна визия и висока устойчивост при екстериорни продукти. Всички болтове, винтове и щифтове са висок клас неръждаема стомана, за да се гарантира дълъг живот на системата. Използваме трислоен PVC плат за по-добра термозащита.

Нашите перголни системи са достъпни в ширини до 18 метра и максимална проекция до 13 метра без прекъсване на плата. Възможно е и свързването на няколко перголи чрез патентованата ни присъединяваща система, осигуряваща 100% водоустойчивост.

Перголите стандартно се задвижват от бърз  и надежден двигател Somfy RTS.

Патентован дизайн на движещите механизми с 8 колела (с товароносимост 600 кг.) и връзка с многожилен кабел от неръждаема стомана, който осигурява сила на опъване на плата от над 966 кг.

 

 

 

Анти-капкова система предотвратява стичането на вода от ръбовете към вътрешността на перголата.

 

 

 

В челния профил и предните колони има вградена система за отвеждане на водата от покритата площ.

 

 

 

Като опция се предлагат вградени в напречните профили LED светлини, които осигуряват достатъчна светлина под перголата и се командват от дистанционното управление.