Зимата продължава, а ние се грижим тя да бъде възможно най-уютна, като ви даваме полезни и лесни за изпълнение идеи за повече комфорт вкъщи. От по-красива фасада и смарт опции до разнообразни възможности за по-добра изолация, реализирани чрез модерни слънцезащитни решения. Прочетете нашите съвети и направете дома си още по-прекрасен през студените месеци, а и не само!

Стилна фасада и смарт решение

Външните ролетни щори са страхотен избор за слънцезащита, защото всъщност са… много повече от слънцезащитно решение. Освен че качествено регулират светлината, те играят ролята и на стилен финализиращ елемент от фасадата. Можете да изберете модел, имитиращ дърво, за красива естествена визия, или изчистен дизайн за модерeн и минималистичен облик на дома ви. Разгледайте десетте модела в над девет цвята и открийте перфектния за вашата фасада. А освежаването на фасадата определено носи настроение в по-мрачните и студени дни!

Още едно предимство на тези щори е, че те се грижат и за сигурността на дома ви. Моторизацията им ви дава опция да създавате сценарий за движение и да симулирате присъствие, докато не сте си вкъщи. И, разбира се, да нагласявате щорите си на момента с няколко клика от телефона, в зависимост от климатичните условия. Така винаги ще бъдете посрещани от желаната атмосфера у дома.

Направете дома по-топъл и уютен

Предстоят още няколко студени месеца и идеите за повече топлина и уют продължават да са с висок приоритет. 🙂 В случая отново ви препоръчваме да поставите външни ролетни щори. С тях ще постигнете много високо ниво на изолация, която ще повиши енергийната ефективност на дома ви целогодишно. През зимата ще бъде топло, а през лятото – хладно. 

Друг вариант е да се спрете на вътрешни слънцезащитни решения, които също влизат в ролята на термоизолатор. Например щорите Плисе и Дует са с високи термоизолационни характеристики и едновременно с това внасят невероятна елегантност в помещенията със своя изчистен минималистичен дизайн. 

Още една идея за по-топъл и красив дом е да съчетаете щори с плътни и дълги завеси. Това е много интересна и оригинална комбинация, която ви дава възможност да се развихрите от дизайнерска гледна точка и често да откриете уникално решение за дома си. Същевременно комбинацията от двете слънцезащитни решения е отличен шумо- и топлоизолатор, като допринася за уюта вкъщи и визуално. 

За максимален комфорт можете да поставите иновативния корниз Somfy Glydea и да управлявате красивите си завеси, без дори да се надигате от леглото или дивана. 

Подгответе се за топлите месеци отсега 

Въпреки че за момента са най-приоритетни решенията, които се грижат за удобството през зимните месеци, мисленето в перспектива винаги е полезно. Затова ви съветваме да предвидите именно сега и мрежи против насекоми, които са на промоционални цени през последния месец от 2021-ва.

Можете ли да си представите да се наслаждавате на летните вечери вкъщи, без да сте спрели достъпа на неканените гости към дома си? Ние – не. Мрежите против насекоми са от изключително значение за комфорта във всеки дом, като още едно предимство да ги поръчате сега е и бързата им изработка. 

Разгледайте моделите и изберете всяка мрежа индивидуално, така че да пасне на спецификите на различните помещения, прозорци и балконски врати. Нашите качествени модели са устойчиви на атмосферни влияния, не намаляват видимостта или светлината и лесно се монтират и поддържат. Освен това можете да избирате между различни цветове на профилите и да направите стилно съчетание с щорите и другите елементи наоколо. 

По-красива фасада, смарт решения, по-висока енергийна ефективност? Постигате го с щори! При нас ще откриете разнообразие от практични и модерни решения, с които можете да надградите визията и комфорта на дома си. А ако изникнат въпроси относно слънцезащитата – нашите експерти детайлно ще ви информират, за да изберете перфектното решение за вашето жилище.