За нас

“КАМАКС” ООД е българо – чешка фирма, основана през 1994 г., с една конкретна цел: производство и продажба на слънцезащитни продукти. Започвайки с венецианските алуминиеви щори, днес фирмата произвежда богата гама от над 12 продукта в над 65 модела.

Съобразявайки се с индивидуални изисквания или дадености на клиента, фирмата проектира, изработва и монтира стандартни и нестандартни като размери, форми, цветове и функции слънцезащитни продукти. Изделията ни се изработват индивидуално, според желаните от клиента размери, за да се гарантира перфектен продукт и комфорт. Многообразието от модели, форми и цветове превъзходно допълва и откроява всеки интериор и екстериор.

Производствената база на фирма “КАМАКС” ООД е разположена на повече от 14’500 кв.м. в гр. Тетевен. Тя се развива ежегодно, за да може да отговори адекватно на увеличаващите се изисквания на клиентите и същевременно да устои на агресивната конкуренция на други фирми в бранша. За тази цел в експлоатация са машини и оборудване от висок клас, изградени са собствен конструкторски отдел и екипи от квалифицирани работници. Поръчките се изпълняват в кратки срокове и се доставят до желано от клиента местоположение. Предлага се и квалифициран монтаж. Всички продукти са с 24 или 36 месечна писмена гаранция.
     През Февруари 2004 г. фирма “КАМАКС” ООД успешно е сертифицирана по международния сертификат по качество ISO 9001 от фирма BVQI с акредитацията на UKAS (Великобритания), ANSI – RAB (САЩ) и RvA(Холандия).

Базирайки се на своята широка производствена гама и дългогодишен опит, както и продажбата на изделия в над 120 български града, а също така и зад граница, фирмата успешно стои на едно от водещите места в този бранш. “КАМАКС” ООД гарантира на своите клиенти високо качество, сигурност и експедитивност!